67 503

67 503

Anotace: :-)

Sbírka: Maluji

Šestirohé krávy jdou,
šedesát sedm pět set tři,
potemnělou chodbou tou,
šedesát sedm pět set tři.

Bez tepla jen smutně jdou,
šedesát sedm pět set tři,
bez světla žít nemohou,
šedesát sedm pět set tři.

Chladným podsvětím zas jdou,
šedesát sedm pět set tři,
ten hladový pochod TMOU.
Autor Zazuy, 28.04.2010
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, roztoč_v_mé_hlavě, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu deprimující, leč zajímavé a hezky čtivé. T

24.05.2011 20:19:00 | roztoč_v_mé_hlavě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí