Mlčím do ticha

Mlčím do ticha

Anotace: psané s trochou bolesti i lásky

Plynu bolestí do Tvých koutů
Schovaná..za maskou iluze
K dokonalosti měním každý den
Dosněný sen..už jsem..
jiná
Řeka divoká i hladina zrcadlová
Beze jmenná
Ta, co znovu Tě hledá
Uskutečněná v podobě Tvé,
však ne..doplněk ega
Nedokončená věta, kterou doplníš
polibkem
Když slova už ztratila význam
Jsem ukrytá před vnějším světem,
a nemám co už mu říct
Má komnata, Tvé srdce
Zcelená nadějí i jemností
Jsem třetí z nás
Lež světa napadá duše
a brání lásce..kvést
Však já..strážím každý Tvůj krok
Není nikdo jiný
Víš to ty..vím to já..
Zahalená..do tajemství
Neříkám nic..přesto vše
Teplo mé, co proudí Ti do duše
Neví nikdo, kdo jsem
jen ty..já..a ticho
mezi námi
Snad poznáš mě za slovy
Sundáš nám okovy
Rány mé polibky zhojíš
Jen tuším, že se trochu bojíš
A já..zatím ještě neumírám
Sbírám naše slzy a tvořím
obzor z nich..bez mraků
Pevně uzamčená před upíry
Nevěřím..slovům už,
mnohdy na nás berou nůž
Mlčím do ticha
a maluji Ti na čelo
polibek
Autor Maranatha, 28.04.2010
Přečteno 332x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Any 4, annuska, BARBYE, Nussichoco, Sima, Psavec, Jiná, enigman, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maranatho, jak se maluje polibek ? :)

03.05.2010 13:44:00 | BARBYE

Moc krásná..úplně mi pasuje do nálady :o)

03.05.2010 09:24:00 | Nussichoco

vždycky je co říct...ale někdy je lepší mlčet...

28.04.2010 19:28:00 | enigman

nacházím zde..krásné metafory..

28.04.2010 14:21:00 | Mbonita

Hlavně,když víš TY a ON:-).
Někdy slova mámivé
naši mysl kolíbe
hladí,tiše mazlí
často i lži praví
snění je krásná věc
když srdcem může téct...Hodně štěstí:-)

28.04.2010 14:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí