Zmatenost, pomatenost

Zmatenost, pomatenost

Anotace: pro ten dnešní slunečný den

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Drásám na kusy svou lidskou část
kusy, cáry, rudé stopy tvora
Měla bych se strachem třást
snad blesk mne neskolí - ze shora

Zvířecí část probouzí se směle
k životu, za který nechci již bojovat
Prý bude už jen skvěle!
Měla bych své purpurové svědomí zpytovat

Ale, kdo by ty kecy poslouchal?
Omámení kněží morfiem?!

Stojím před budoucností vztekem zkalenou
toužím si lehnout, a ne stále běhat dokola
tak spočinu na chvíli na kolenou
jak oživlá, však znechucená mrtvola
Autor Satha, 28.04.2010
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Kamil Princ, Zasr. romantik, Jiná, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mazec ;)

07.05.2010 06:15:00 | dream in emptiness

Skvělé zakončení:-)

01.05.2010 07:25:00 | Kamil Princ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí