...Kdo...?!

...Kdo...?!

Anotace: ...Kdo...?!

Ani jsem nezpozoroval…jak tiše přišla .
…vynořila se tak…jako už mnohokrát…
…Vždy se usměje…pak mne políbí…
…a stulí se do mojí náruče .
Na nic se neptá…
…zašeptá jen svoje jméno…
…pak moje…
Oba to zas víme…
…je čas jít .
Tikot hodin slábne…utichá…
…Okno je otevřené…
…Dveře zamčené…
…dech splynul…
…nádech je výdech…
Nikdo... se probouzí…
…vstane…
…zavře Okno…
…a odmyká Dveře…
Tak pojďte dál…
…moji milí Přátelé…
Autor wsax7, 21.12.2005
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dá se to vyjádřit líp ....než ti hodit supertip ...?

01.11.2007 13:14:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí