Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: ... :)

Vánoční čas,
světýlka stromků,
užij si zas,
s hromadou dárků.

Vánoční čas,
lesk dětských očí,
je přeci v nás,
dělat svět hezčí.

Vánoční čas,
koledu zapěje,
přejem si zas,
štěstí a naděje.
Autor Ladžik, 21.12.2005
Přečteno 1153x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ladí, hladí a potěšila!

21.12.2005 08:03:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí