Co na srdci...

Co na srdci...

Anotace: to na jazyku

vře mi v hrdle řev slov
která nevyslovím
a hořká horkost v očích
však neznamená
bezmoc noci
spíše moc bez noci
a třpyt těch slaných perel
skví se vítězstvím srdce
schopného milovat
Autor VIZ, 28.04.2010
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, 6thSun, Mbonita, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí