Propast, kterou mám v srdci

Propast, kterou mám v srdci

Anotace: Poslouchat hudbu při psaní je velice inspirativní...

Sbírka: Ztrácím tě

Luna zakrývá si oči
Slepým svědkem být jí stačí

Na katafalku mou bledou kůži
přikryla závojem v rudé struži
Na kameni ležím touze napospas
V prsou místo srdce... jen propast

Zesláblou krvavou náručí
Slovy, které máš v područí
Volám: Nech mě tu zajít bídně!
Spočinout konečně tvářemi v hlíně!

Teplo v útrobách chrámu
Nepřemluví chladnou dámu
Mlha mě ze spárů nepustí

Svými hladovými ústy
Pozře mě šeredná hrana
A já na křídlech havrana
Zašeptám: Nikdy víc

Z mé lásky nezbylo nic
Bez vody vyhasla docela

Nechám noc, aby zcelila
Propast, kterou v srdci mám
Osud svůj do rukou jí dám

Pod své černé šaty
schovám křehké paty

Usínám

Vzpomínám

Ticho
Autor Ori Eremos, 28.04.2010
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: Serja, ilona, lexus, KLARISA, Live to fight, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tak dal ;)

07.05.2010 21:58:00 | Serja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí