...

...

Anotace: Špetce alkoholu II

Nechávám svůj život plynout,
v rozbřesku večerních hvězd,
které osamocené nebe ozáří,
při úplňku a jiných zvláštních příležitostí.

Padám-li k nebi, jsem pak hvězdou,
co obzor pod mraky ozářila,
jsem snem, který vniká pod kůži,
hraboší, bez příčin smělých polibků.

Skrz sny, skrz život srdcervoucí,
věřím v útěchu snů mléčných,
jak obloha nad námi a oči zavřené,
a naše oči naposledy napořád zavřené.
Autor Láďa, 28.04.2010
Přečteno 199x
Tipy 8
Poslední tipující: Quigleika, Churry, CULIKATÁ, ziriant, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co by byl život bez snů...

28.04.2010 21:38:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí