Otevřené srdce

Otevřené srdce

Anotace: jistě tu báseň znáš..moc dobře ji znáš

Nad oblohou jsem zahlédla Tvé oči
Jak jsi krásná..kapko má
Už nikdo mě nepozná,
možná..ani Ty..
Jsem tu..ukrytá pod hladinou
petrklíčů a smyslných slov
Čekám až zapomenou, že
jsem tu kdy byla..
Důvěřivá k lidem..a teď..
ústy vysávám ten jed
a plivu okolo sebe něžný květ
Připravená zemřít Ti v dlaních
Nedokážu sama odejít

Po třetí jsem změnila tvář,
a přesto..jsem stále to já
Rozverná..jen pro Tebe
Z oběti svých démonů
..opět jsem povstala..
I když ta slova směšně znějí
Zkončila tmavá éra
Doba,kdy jsem pro Tebe se očistila
Teď..jsem zrozená bez pověsti
A doufám, že mě poznáš znovu,
že zašeptáš mi do vlasů..
jsme opět spolu
Kde jsou ty dívky,
kterými jsem byla dřív..
Budou na mě padat jako sníh
A já..je v sobě rozpustím
jako dým bez popela
Tolik mi chybí, ale je čas..
Překročit práh k dospělosti duše
K té, co jsem vyměnila..
za tu zanesenou, slabou..
Teď jsem svou dámou, co věří
slibům..Tvým..
Bez Tebe..nevím
..jak dlouho to ještě vydržím
A nezapálím si už ani tu cigaretu
Dokud opět nepodlehnu
Ne jen jí..
Autor Maranatha, 29.04.2010
Přečteno 295x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., BARBYE, Nussichoco, Mbonita, Sima, WAYWARD, CULIKATÁ, labuť, enigman, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poznávám se v ní také...

03.05.2010 13:42:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí