Moře

Moře

Anotace: Prolité moře krve..

Nekončící moře.

Tak veliké, jak obloha nemá hranic.
Sleduji vlny jen pro nic, za nic.

Co skrývá se pod hladinou?
Na očích mám vodu jak v moři,
ale přeci jinou.
Trochu lépe zbarvenou,
barvu..čerstvě červenou..

Okolo ční pobřeží bez písku a bez hlíny.
Je jím moje ruka- vnímá vlny, vrhá stíny.

Nekončící moře.

Proudy se linou po dlaždicích,
tvoří řeky ve spárách.
Slévají se v jednu velkou, nekončící.
Ztrácejí se ve výčitkách a v mých ranách..
Autor Live to fight, 29.04.2010
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, 666.yorick, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je moc hezký...

24.06.2010 19:56:00 | 666.yorick

tohle tak moc dobře znám...

29.04.2010 08:47:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí