Naslouchání

Naslouchání

Anotace: ...

První šedivý vlas
Asi už sem starý cap
Poslouchám svůj vnitřní hlas
Na nic jiného není čas
A vlastně ani chuť
Jen tak krásně utéct odsud
Možná jen daleko, možná navždy
Zase se vrátit, a poslouchat
Ty vaše polopravdy
Mezi mnou a vámi
Jsou naštěstí pevné hradby
Ohlídnu se nic dobrého
Přede mnou jen nejistá
Nejistá to budoucnost
Nic tu ale není na věčnost
Vše musí umřít
Někdy pomalu a několik let
Jindy to jde hned
Autor JohnyD., 29.04.2010
Přečteno 223x
Tipy 8
Poslední tipující: Cassée Moteur, Slup, jakubisko, annuska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

30.04.2010 08:57:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí