Zbloudilá

Zbloudilá

Anotace: ..ovečka

Uvězněná ve spleti větví
umírajícího lesa,
kde míhajíc se stíny tvý,
černou barví má nebesa.

Ztracená na samém pokraji
docela jiné sféry,
tam už vločky netají,
jen do oblak kreslí nádhery.

Komu patříš, kdo jsi,
nepoznaná ovečko.
Zabloudilas, utekla jsi?
Kde máš své srdéčko?

Snad patříš jen prachu,
co se ti do kudrlin lepí,
podléhajíc přílišnému strachu,
marně ti svou plachostí rány zaslepí.

Černá ovce, zbloudilá,
duše ji opustila,
však tělo zůstalo
a bezmocně volá: Haló…
Je tu někdo?
Autor Jiná, 30.04.2010
Přečteno 321x
Tipy 14
Poslední tipující: Patrik Mališ, labuť, enigman, PetAnderson, JohnyD., WAYWARD, Petbab, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je...

30.04.2010 18:52:00 | enigman

jo, to je opravdová báseň.. taková se nečte jen tak ledabyle

30.04.2010 16:14:00 | Petbab

Hm,velice mě to zaujalo!Bravo a mávám!:))

30.04.2010 15:30:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí