Temný stín jezdce

Temný stín jezdce

Anotace: inspirace klipem Daniho Filtha

Temný stín jezdce lesem bloudí
a jeho kůň k nebesům se vzpíná
V tom místě, kam ani vítr nezabloudí
leží pod vrstvou hlíny jeho konkubína

Seskočil z oře, padl k chladné zemi
Sevřel její dlaň, co jí z pod hlíny trčí
Polibek poslední pod černými alejemi -
Náhle však zaslechl, že vespod cosi chrčí

Pozvednul meč a zmrzlou půdu ryl
posílen touhou milovat se znovu
Lásku k ní s ní do hrobu nepohřbil...
Měsíc se nacházel právě v Novu

Pak se měč zaseknul o tělo její
ale on šíleně kopal dál
Krvavé ruce - výkřiky lesem znějí
...tak strašně jí miloval...
Autor Chašmodský, 30.04.2010
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, labuť, Fighting Dreamer, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Markéta G., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí