Ginny

Ginny

Anotace: ...

Ginny, Ginny
do hodiny
umíš plašit
všechny stíny...

Z hodiny
zas na hodinu,
promineš?
Ne, neprominu...

Trochu špíny,
kdo bez viny?
Kdo řek pravdu?
Ty. Kdo jiný...

Autor genca, 30.04.2010
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Dark_by_Design, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí