Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: A tak to všechno začalo...

Sbírka: Chaosy

Básně mají mít rýmy,
jen vážně, žádné šprýmy.
Zní to chladně, vždyť já to vím,
ale co má být, neřeším.
Už dávno jsem se zbláznila
a pointy jsem zkazila.
Nic na tom není,
stačí jen snění.
Můžete psát, o čem chcete,
třeba z toho neusnete.
Pokud ovšem chcete spát,
pak můžete nudně psát.
O tom, co jiní číst chtějí,
tací jako já se smějí.
Ani sami neví čemu.
Snad nějakému vjemu.
Co je bacil do nosu.
V tomhle dnešním chaosu.
Chaos je spravedlivý, tak jak je už někde psáno.
Tak tedy něco z mé tvorby budiž mu věnováno.
Autor Prinzeschen, 30.04.2010
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí