Pátrání pod rouškou tajemství

Pátrání pod rouškou tajemství

Anotace: ...po předcích

Procházím kostely
hledám svatou pravdu
procházím prastaré spisy
hledám údaje o svých předcích
***
pátrám, kdo byli
jak žili
jak zemřeli
jací to byli svatouškové
**
a i když jim v žilách
kolovala urozená krev,
porušili tolik zákonů
pošpinili tolik lidí
znesvětili tolik míst
tito urození psi
že by se to dalo
vsunout mezi
slávu minulosti
a skomírající budoucnost
*
budiž shovívaví
duchové mé ruky
odpustí mých slov
Autor Tomáš Přidal, 30.04.2010
Přečteno 226x
Tipy 15
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, ilona, Kamil Princ, rezina, WAYWARD, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

02.05.2010 11:38:00 | Radek.oslov.Šafárik

...St za téma

30.04.2010 19:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí