Duha

Duha

Anotace: Pěkné, ale naivní :)

Chtěla bych být slunečnicí
na rozkvetlé pláni,
ty bys byl mým Slunečníkem
tam, na azurovém nebi.

Chtěla bych být tanečnicí
na rozkvetlé louce,
ty bys byl mým Obdivovatelem
schovávajícím se v lese.

Chtěla bych být malou hvězdičkou
svítící za letních nocí,
ty bys byl mou černou Tmou
s magickou mocí.

Chtěla bych být jen Tvou,
nekonečnou duhou
barevnou...
Autor Surya, 30.04.2010
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: Draconian, Akura, PrinceznaHeliovýchbalonků, malá slečna, CULIKATÁ, Matty09
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani ne naivní, spíš docela romantické a pohádkové.

26.07.2010 13:02:00 | Draconian

Tahle už se právěže stala. Byla vyřčena jednomu Kouzelníkovi. :)
Jenže zůstali už jen vzpomínky.

03.05.2010 17:53:00 | Surya

Kouzelná ta přání jsou - třeba se jednou stanou ;-)

30.04.2010 23:46:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí