Hřát

Hřát

Prchnout na tisíc let,
podepsat smlouvu srdci,
nesnášet se pro ten svět
a smažit svůj konec v peci.

Hřát každou chvíli,
kdy zalknu se v úsměvu,
proto jsme snili,
proto hledali jsme se v průvodu.

A jak to bolelo,
ruce se chvěli,
a srdce nemohlo,
stratit tu chvíli.

Polknout tu slinu,
hořká a bez ustání,
zastavit se v hněvu,
bez slz a zmatení.

Já, slečna prokletých rtů
ztracena v lehkosti,
pro budoucnost dnů,
pro krále všech neřestí
a svých snů.
Autor ta co bývala Andělem, 30.04.2010
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Javavia, borůfkovej shit., Matty09, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná:) zvlášť pak poslední sloka!:)

01.05.2010 20:07:00 | borůfkovej shit.

Rozumím...pěkně napsáno

30.04.2010 23:23:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí