První slova

První slova

Anotace: při prvním setkání

Úsměv pln sluncí
krásou přímo sálá
chvíle přítomna mocného
pro tento stav jen chvála.

Natěšené tváře
zkoušíš splétat kličky
tisíc slůvek dotyků
poskakují míčky.

Copak cosi musí být?
S náladou v duši jen tak
opravdu nic nechce
po moři sviští si vlak.

Odnes prázdnou skořápku
skládáš kousky střípků
že vše myšleno vážně
byť s hromadou vtípků.

Nesmělý pohled do očí
raději piješ na ex
mátový čaj z plecháčku
proč hned myslet na sex.
Autor Čoki, 01.05.2010
Přečteno 256x
Tipy 10
Poslední tipující: Nút, WAYWARD, Psavec, Květka Š., labuť, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čoki,mátový a z plecháčku
vždyť to je nádhera...

01.05.2010 10:59:00 | Květka Š.

Anó,jako by Culíkovi z duše
vypadla.Moc hezká,povedla se:-).Šikulka Čoki.

01.05.2010 08:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí