Škádlivě

Škádlivě

Anotace: ...a surově

škádlivé prsty
drásají kůži
do barvy krve
dlouhé to pařáty
škádlivý smích
zní zamilovaně
krkavcům a černé havěti
mě přivádí k šílenství
škádlivé milenky
trhají ze mne
kusy masa
a rvou se o
moje zubožené tělo
jsem jak panák v zelí
stojím zahanben
a krvácím
Autor Tomáš Přidal, 01.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí