MÁJOVÁ

MÁJOVÁ

Anotace: nová variace na klasické téma,a hezký den všem.

Jsi První Květen,krásný Máji
ty tady ale stojíš sám
prázdný sny se ti zdají
v tobě bloudí jenom klam
Je První Květen,krásný Máji

Proč to ale Macha psal
když nový básníci,květiny mu dají
čas to ale odvál
ty básně v nové naději

Jen slova ukradnou ti část
jak chceme ti rozumět
tak proč je psát
je v tom krás bezpočet

Jsi První Květen,sny potají rozdají
ten jen dobře z obrazu je znám
tak sbohem příštím samotám
je První Květen,Krásný Máji
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.05.2010
Přečteno 300x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Jarka, ilona, WAYWARD, Javavia, Květka Š., Psavec, Boudicca, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbí...*:)

01.05.2010 21:23:00 | PIPSQUEAK

Ach,až se mi srdéčko slastí zachvělo!!!

01.05.2010 13:26:00 | ilona

psát o máji a srdci čistém
je, Hynku, věru zrádná věc
o Jarce a Vildovi jistém
co špatně skončil nakonec

ač lepší zprávu chtěl bych dát
je pravda zlá, že už dnes
by mnohý antikvariát
ten příběh spíš do koše vnes
:-(
To neplatí ovšem o tvé básni...
:o)
Jiří senior

01.05.2010 11:57:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí