Život přede tenkou nit

Život přede tenkou nit

Anotace: ...

Bez chrápání na oknech okenní římsy
tančí si kapky potichu, nepřemýšlí čí jsi.

Taky já tančím do rytmu a někdy mimo něj,
zpívej a tanči se mnou a na vlasy mi hrej.

Reje čarodějek, co přírodě se přišly poklonit,
životu dají plynout, příst nekonečnou nit.

Lektvar z bylin nebudu ti míchat,
nechám své srdce volat tě, po tobě vzdychat.

Přičarovat lásku svoboda má nemá právo,
respektovat vůli Boží je na místě, je zdrávo.

Možná i bez vývaru z bylin, kuří nohy,
najdeš v sobě sílu milovat, k lásce vlohy.

Často prosím čas, stůj jako voda v tůni,
cípem mých šatů setři prach na cestách luny.

Zaplatím láskou svou do koruny, do haléře,
a budu bušit na vrata, než otevřeš mi dveře.
Autor Inge, 02.05.2010
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolik něhy,lásky,rozumu,myšlenek.Co říci-jedna báseň lepší než druhá.Krásné počtení.

02.05.2010 10:13:00 | CULIKATÁ

Tolik něhy,lásky,rozumu,myšlenek.Co říci-jedna báseň lepší než druhá.Krásné počtení.

02.05.2010 10:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí