Utržené kopretiny

Utržené kopretiny

Anotace: ...

Vykvetly první kopretiny
a lučiny se znovu zelenají.
Svět je však stejný, nebude jiný,
ledy u pólů neroztají.

Ač na polích září červeň máků
a blankytné nebe tančí se sluncem,
nad městy krouží černá hejna ptáků.
Zpod trosek zaznívá žalostný sten.
Autor Eva:-), 02.05.2010
Přečteno 339x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Pevya, aniger, Giginka, labuť, Niky88, WAYWARD, Květka Š., synanceia, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žalostný sten když zní nám duší
a srdce láskou, touhou, buší..
Žalostný sten, sen lásky, touhy,
otevřeš oči a od slz šmouhy
stíráš..

Moc mě Tvá báseň oslovila.

10.07.2010 15:50:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí