Anděl

Anděl

Anotace: asi hodně staré ani navím jak

Našla jsem anděla,
měl bílá křídla,
líbil se mi, tak jsem si ho vzala,
seděl u mě na posteli, říkal krásná slova,
já ruku svou mu podala a vzala ho ven.

Dívala jsem se na anděla,
měl krásná bílá křídla,
už začala být trochu zima, sedla jsem si blíž,
on objal mě a já v jeho náruči, našla jsem svou skýš,
v té chvíli cítila jsem, jak plní se mi sen.

Já ztratila jsem anděla,
měl bílá polámaná křídla,
on podíval se na mě a já ho políbila,
pak usmál se a já se zasnila,
když v tom on zmizel, sebral mi ho den.
Autor Ashley Awesome, 02.05.2010
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí