přiznávám

přiznávám

Anotace: přiznávám a i bez mučení to mučí

Jsem někdy rub a někdy líc,
jindy zas černá nebo bílá
někdy chci klid a někdy víc
někdy chci žár a někdy nic
někdy jsem led a jindy zář
taková je moje tvář.

K některým led a k některým žár,
nevím co teď- to je fakt svár.

Jsem malý ohýnek co vítr rozfoukal,
oheň co hoří a teď chce plát,
ten co se do Tebe omylem zakoukal
oheň co vzplanul a teď má rád.
Autor Lité, 02.05.2010
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Patrik Mališ, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbilo! :o)

08.05.2010 01:44:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí