Symfonie lásky

Symfonie lásky

Anotace: Kdo má pořád vymýšlet názvy?? :D

Noci jsou černé
dny zas průhledně bílé...

Vodopády slov nevyřčených
na rtech plavovlasé milenky
zrcadlí se v činech i očích
milence porcelánové panenky.

Ti dva tu nejsou s námi
mají svět svůj vlastní
a od jejich srdečné brány
nikdo další klíč nevlastní.

Létají...
Mají křídla či obláčkem vatovým nadnášeni jsou?
Ani jedno nepotřebujou...
V dokonalé harmonii
hledí kupředu na den
jenž není těžké minulosti
zatěžkávajícím zrcadlem.
Autor Surya, 02.05.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Akura, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Vodopády slov nevyřčených
na rtech plavovlasé milenky
zrcadlí se v činech i očích
milence porcelánové panenky." - jsem to pobral po svym a libi se mi to :)

24.10.2010 21:33:00 | tukiy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí