Vesmírní kocouři(písnička)

Vesmírní kocouři(písnička)

Anotace: no písnička..a pohádku o nich si přečtěte v kategorii pro malé děti.

Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.

Vesmírem se prohání
všechny planety je honí
Mouris už se uklání
Jarýsek na oběd zvoní.

Zapískej a oči zamhouři
oběví se Vesmírní kocouři.

Mouris,Jožin,Jarýsek
Zrzík,Tobík a Kikiná
ti nepatří na písek
vždyť nejsou žádný mimina.

zapískej a oči zamhouři
oběví se vesmírní kocouři!

mňáu!!
Autor LVCIVS VINICIVS TORQVATVS, 21.12.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí