Pomyšlení

Pomyšlení

Anotace: ..

Sbírka: Kluzká láska

Pokaždé když jej spatřím..
'Kéž mu celá patřím'

Líbí se mi
jeho manýry
jeho styl

Dala bych cokoli
za pár chvil

Kdyby všichni věděli
jaké to je
p o k u š e n í

Že myslívám na to
jakpak mu asi
voní vlasy?

Nejde tady
o tušení
o trapnou touhu

Ale o každou
vteřinu pouhou

Kdy říká že plete si
mé jméno s jinými

A já bych jej za to
vyplatila zlatými

Jde o odlesk
jeho očí v mých..
o chtíči doteku..


Realita do vzteku!

Pomyšlení?

Hřích..
Autor Lioness, 02.05.2010
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, ilona, UCET KE ZRUSENI, Psavec, enigman, Larey, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco mezi tím...

02.05.2010 21:44:00 | enigman

ten závěr.. ST

02.05.2010 20:45:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí