Pavučina realit

Pavučina realit

Anotace: -

Oči minulých životů vás pozorují,
a říkají si;
„vydrží aspoň tak dlouho jako my?“,
civí ze tmy, kam se propadáte
i VY!

A lákají vás,
odrazují od života…
Bude to lepší… (šeptají)
Bude?
Bude! (hysterický řev trhá nitky snů)
oni vědí…
musí,
měly by…

Kdo taky? (slzy z krve)
Na co se spolehnout?
Čemu věřit?
Když pravda nosí lež…
(nic)
Autor Manstein, 02.05.2010
Přečteno 220x
Tipy 11
Poslední tipující: Rootness, Churry, jaňa, Aurelius, 6thSun, FrankieLamprt, Altariel, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nebudu ti davat tip za janou to je strasne depresivni

07.05.2010 14:48:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí