Až se setmí (1.část)

Až se setmí (1.část)

Anotace: ........

až se setmí
chci sedět na vrcholu
až měsíc bude svítit
nebudu chtít dolu

chci si povídat
říkat slova do tmy
až mě bude vítr ovívat
budu sdělovat svoje dojmy

kdybych tak mohl letět ke hvězdám
a hloupě se smát
třpytit se jak šperky dam
umět tak slunce z oblohy brát....
Autor Vladimír Kočka, 02.05.2010
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí