konec je tu

konec je tu

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=E0LDtwAaJBo

Zapdlo sluníčko,
nastala noc.

Já plakala,
chtěla jsem ho moc.

Uplynul den, dva,
mé slzy mi šťsaný skřivan vzal.

On chtěl abych se trápila,
on naději mi vzal.

Nastala noc,
já sama na tu černou moc,
plynula sem snem,
jak jdu sním opět ven.

Jak vidím jeho smích,
jak citím jeho dech.

Ale byl to přece jen sen.

Začalo pršet já vyběhla ven,
s kapkama deště hrála sem si jen,
držela sem je v ruce,
nechtěla je pustit,
a přála si slunce.

Krev mi tekla z dalní,
jak mé srdce cítilo ztrádaní,
plakalo tak strašně moc,
že krev dohnala půl noc.

Lehla jsem, do snů se ponořila,
lásku svou i sebe sem umořila.

Uš sem se neprobudila,
na něj pořád čekala.
Autor Kačeenka, 02.05.2010
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí