Proč nepíše...

Proč nepíše...

Anotace: Tiskové prohlášení, pro ty, co se ptali...

Venku jaro pádí kolem
a já tady za svým stolem
v monitoru bledém jasu
nad svou hoknou zaseklá su...

Času málo, hodně práce
takže chybí inspirace.
V mezičase (než se strhám docela)
projektuju model kostela...

Přemohla mě materie (hmota)
jako blesk mi vtrhla do života...

V kruhu
shonu,
prachů
strachu

bude konec básníka!
Už mi to nic neříká!
Autor JA.RO., 02.05.2010
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, 4LJFilip, Jana M., Jožin z Moravy, René Vulkán, aniger, enigman, Dota Slunská, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naštěstí konce není, skvělé tvých básní čtení...

06.11.2010 17:11:00 | Kapka

že se taky vokážeš

11.05.2010 07:46:00 | Jožin z Moravy

ale říká...jen se to ukládá...

03.05.2010 23:28:00 | enigman

Znám pocity shonu, to pak nevyždímu ani písmenko a probírám šuplík...

02.05.2010 21:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí