Pochybnosti

Pochybnosti

Anotace: ...

Už dlho som na pochybách,
začalo to dávno,
dávno pred novým dňom.

Odhodlanie sa pletie
s kvapkou radosti,
životom vyschnutou.

Moje dno mora
suché, bez života,
dýchajúce smiechom
vietor odnáša s prachom.

Vzduch sa mi smeje,
nebo plače.
V diaľke počuť husle,
je to niečo pre radosť.

Husle stíchnu a
mňa nechávajú samého
na tom suchom mieste.
Autor mMichalj, 02.05.2010
Přečteno 246x
Tipy 6
Poslední tipující: Divoženka1, Házté, CULIKATÁ, zelená víla, Mraveneček, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná hudba zní..

02.05.2010 22:21:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí