Noční výlet do Opavy

Noční výlet do Opavy

Anotace: ..vzpomínám, co si vybavím

Jedna vodka s džusem
v Elephantu.
Fotky, smích,
padající brčka.
Jeho ruka na mým koleně.

Výstup na akci.
Pár polibků na nádraží.
/musíme to zdokumentovat/
Letmá procházka
po místních stagích
a poklábosení
s několika jeho přáteli.

Koupě vína.
Rulandské modré,
znáte-li.

Hlava se točí,
jak na kolotočích,
všem na očích,
klepu se,
zvracím na mostě.

Asi dvě hodiny okno.
Vím jen,
že mi bylo děsně
a pořád mi nutili džus
bez vodky
a chtělo se mi spát.

Konečně vstávám.
Trošku vrávorám,
- ale žiju -
Všem se viditelně uleví.

Ruku v ruce s ním
se vydáváme na nádro.
Viki se tulí k Davčovi.
Mám chuť se smát.
Posloucháme UDG
a on je trochu zamlký.

Cítím se v bezpečí,
ale zároveň..

... včerejší záblesky
prozrazují vinu
a rozdmýchávají kocovinu

...

Doufám, že se Páťa nezlobí
Autor Nussichoco, 03.05.2010
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Miroslav Možný, Mbonita, Maranatha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obrázek dne..

03.05.2010 12:18:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí