Okno života

Okno života

Anotace: ...když člověk potřebuje sám sebe zmapovat... :-)

jako kapky stékáme po okně života

kličkujeme, narážíme do ostatních,stává se z nás proud

zpomalíme, zrychlíme, kdo je tady porota?

když déšť pomine, nemůžem se hnout


jako kapky průzračné rodíme se v nitru země

stokrát a vždy poprvé promění její teplá náruč náš tvar

ve světě nekonečném, v moři těch kapek dostanu se k tobě a ty ke mě

neomylně rozpoznám tvůj nenápadný lesk, tu duhovou zář


jako kapky teď plujeme vedle sebe

mezi náhlými zmatky měníme svůj směr

ze svých služeb propustilo nás nebe

v objetí tužeb k nám občas promlouvá z vyšších sfér
Autor Reason, 03.05.2010
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: Luca Steavens, Psavec, hašlerka, rezina, labuť, nejsembásník, CULIKATÁ, Maranatha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné přirovnání
ST

03.05.2010 14:34:00 | rezina

st

03.05.2010 12:59:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí