Má hlava

Má hlava

Anotace: někdy prázdná, někdy plná. Ale pořád má

Má hlava plná deště
A melancholického zadumání v bluesové tónině

Má hlava
Ležící od ničeho k nikomu
Říkající že nikoho nepotřebuje
Že dokáže žít sama s jazzovými smyčkami
Pod krkem
S notami místo řas
S nevinným výrazem ukradeným na hřbitovech
S krásou nepatřící do těla
S maskou místo krásy

Má hlava
Rozeznávající nebezpečí od pomýlení
Rozhodující o činech
Rozsévač neproveditelných činů

Má hlava
Odzbrojující tankové hlavně
Okouzlující uražené stopky křišťálových sklenek
Zvoucí démony těla na snídani

Má hlava
Mapa touh
Zabraňující touhám cestě do krve

Mé srdce
Nazývající hlavu přežitkem
Autor její alter ego, 03.05.2010
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: Ishtar, zelená víla, stmivani.na.lepsi.casy, enigman, bublinka77, zenge, PrinceznaHeliovýchbalonků, Ledová víla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se má...

04.05.2010 09:44:00 | enigman

zajímavé obrazy a skvělý závěr!!

03.05.2010 21:33:00 | bublinka77

Není smyčka jako smyčka:)

03.05.2010 20:58:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí