Donči štěstí

Donči štěstí

Anotace: přání jedné budoucí mamině :)

Chystáš si Donuško,
malinký botičky,
panenky, šatičky,
na cůpky gumičky?

Anebo autíčka,
míče a kostičky,
bude to maličká,
anebo maličký?

Bříško se kulatí,
nový je život v něm,
zvládnem to bez tebe,
musíme, slibujem.

Štěstí moc, pro tebe
přeju ti, maminko,
užij si pořádně,
své malé miminko...

Za rok my prožijem
si perné chvíle,
ty budeš počítat
první zoubky bílé.

Hlavně zdraví mrňátku,
co se na svět vykulí,
aby bylo dobře vám,
ať dít se bude cokoli.

Život se ti rozjasní,
děťátko je dáreček,
ať to bude princezna,
nebo malý chlapeček.

Tak nachystej kočárek,
tričínka a plenky,
pozdravuj pak maličký,
ode mě – od Lenky.
Autor genca, 03.05.2010
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí