máy-den

máy-den

Anotace: ...o měsíci 05 trošku jinak

Zas a znova přišel máj
Krom lásky i další věci přivál
Smutek, ztracený úsměv na rtech
Mysl černá, jak písmo na parte
Depre stav, a já pořád hledám se
Už ani přemýšlet nechce se
Pořád se jen za něčím honit
Pak to stejnak za sebe hodit
Vyřešená věc, tečka, kaňka
Jak černá laňka
Mezi ostatníma, těma stejnýma
Do jednoho stáda nahazenýma
22 let tu jen tak bezcílně straším
Podléhám všem těm strastím
Životem nastražených pastí
Srdce ulepené od náplastí
Prej zamilovaných čas
Ať jsou podobný věci v háj
Fájný maškarní bál
Jen bezduchých masek rej
Klidně a potichu v koutku klej
Třebas ti pak bude hej
Autor JohnyD., 03.05.2010
Přečteno 260x
Tipy 14
Poslední tipující: Cassée Moteur, Slup, jakubisko, ilona, annuska, Chancer, Psavec, Niky88, pamp_elka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře ty, mayday..to je hezký :-)

04.05.2010 22:06:00 | Chancer

jj, menší slovní hříčka ;)

03.05.2010 22:53:00 | JohnyD.

:) čtla jsem to Mayday...a taky že jo

03.05.2010 22:50:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí