Bolest

Bolest

Anotace: provázkem protaženým skrz díru

Projíždí tvou hrudí bolest
ale působíš si ji sám
ranami, řezy, skutečnostmi
a také tím, jak se chováš každý den

si myslíš, že to někoho baví
poslouchat jak bliješ každý den
jak se pořád přetvařuješ
jak se pořád snažíš

a ono pořád nic a nic
nic nepřijde a to co zbylo – zmizí
jen bolest zůstane, ostrá
ale jestli to nebylo do krve, tak jsi se nikam nedostal

s čím se zase pochlubíš?
Snad ne s něčím novým
stejně se ti každý vysměje
jen rány a řezy ti zbudou

a další skutečnosti na cestě za úplností
na prahu dveří čekáš záchranu
ale stejně nikdo nepřijde
protože se na tebe podívá – a radši odejde
Autor lexus, 03.05.2010
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Zorenka Ježková, carodejka, ilona, L. Šebestián Borský, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,je to celé moc hezké a k přemýšlení!

22.05.2010 03:02:00 | Zorenka Ježková

Moc hezké, určitě k zamyšlení.))

21.05.2010 01:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí