Noční můra

Noční můra

Anotace: z části smyšlený sen...

Noční můry se mi zdají,
že neznamý muž chci mě zabít.
Ütočí jen ve tmě,
anděli můj veď mě.

Kde jsi anděli,
když tě potřebuji.
Blíží se,je čím dál blíž,
vzhlíží ke mě,dělí nás mříž.

Pomoc mi anděli,
stůj při mě,
je teprve pondělí,
začíná den.

Zaháníš ho, už tu není,
srovnáváš jeho srýš se zemí,
pryč je to nebezpečí,
ale strach ještě nemizí.
Autor Theresia, 04.05.2010
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí