DŽUNGLE !!!

DŽUNGLE !!!

Anotace: DŽUNGLE TO JE TO PRAVÍ SLOVO

život je džungle!§
která má svý taje .
ŽIVOT je džungle!!
co si s náma hraje!!
S někým pěkný
s jiným smutný příběh
možna!! bude o něm psát i Wiewegh!!
DŽUNGLE!!!
otevřená bitva!!
BUD ostražitý!!
ostrý jak ta břitva.
DŽUNGLÍ je radno procházet v partě!!
JE jedno komu fandíš!!
SLÁVII či SPARTĚ!!
BEZ přátelských podpor!!
sežere tě netvor!!
Zvaný lhář zrádce!!
k tomu abys prošel džunglí
potřebuješ rádce.
Mluvím třeba o hadu!!
dej pozor na zradu:
která oblíbeně vrůstá
bez rádců je džungle pustá!!
Autor pepa čech, 04.05.2010
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Maranatha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joooo Pepo, prima.))

05.05.2010 17:40:00 | carodejka

jo, a bacha na upíry..ty energetický hlavně ;o)

04.05.2010 19:45:00 | Maranatha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí