Stín

Stín

Anotace: stíny, tma...všude kolem

Mlhavými cestami
Mezi temnými lesy
Stín prochází a neví
Netuší kam jeho kroky vedou

Bezvěrec, vyvrhel
Životem zklamán
Černý hábit na hlavě
Dívá se, něco hledá

Mezi listy jen tma
Mezi prsty duše utíká
Najde se někdo
Někdo kdo pomůže…

Leží na zemi
Nohy už neslouží
Samota a smutek
Je to co jej souží

Natahuje ruku
Otvírá dlaň
Vidí vlků smečku
Nečekaně drahá daň
Autor Lucian, 04.05.2010
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Maranatha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk si musí pomoc sám..sílu na to má..:)

04.05.2010 19:47:00 | Maranatha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí