Něco

Něco

Anotace: myslím jako obecně... že by pověstná jiskra.. :))

Sbírka: Láska, sex a tak...

To něco, je z louky snů,
ten nejkrásnější květ
prožitky našich dnů
snad za tisíce let

To něco, je zahrada lásky,
co nikdy neuvadne
voňavé, skvostné krásky,
jež nikdo neukradne

To něco, je z řeky upřímnosti,
co půlí lidské duše
topící se v neblahosti
osudů plná nůše….

Vydej se s tou nůší k té řece
a cestou kolem zahrady
i když znavená, vyčerpaná
to něco najdeš…
budem to já a TY!
Autor Bean, 07.11.2004
Přečteno 668x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesedej na pařízek, nejez pirožek. Vysoko sedím, daleko hledím..

28.01.2008 10:01:00 | kouzelníček

To jako, že chceš té ženské vlízt na záda?

16.01.2008 19:38:00 | MalaIzis

Made love.

06.12.2007 21:44:00 | Žqáry

Jéééééééé, tak tuhle si zhudebním, jestli dovolíš?!?!

11.11.2005 18:36:00 | Písnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí