Zrcadlení

Zrcadlení

Anotace: na tohle jsem čekala, konečně mi to pomohlo se s jistými věcmi vyrovnat. Miluju psaní! :D

Porcelánová panenka
s vrásky od úsměvu
seděla tiše v koutku
čekala tvojí něhu
nestačila hodina
nestačil ti rok
neudržím dále s tebou krok.

Porcelánová panenka
s hnědými vlasy
seděla tiše v koutku
poslouchala hlasy
vodopádem tvých krásných slov
nechala se stáhnout
na samé dno světa vod.

Když vyšlo slunce
a já pohlédla do tvých křišťálových očí
tam zrcadlilo se
plno jasných věcí
jako poznání i porozumění...
šlo jen o čehosi zrcadlení.

Porcelánová panenka
tančila v dešti bosi
čekala, až vezmeš kapky rosy
do rukou, do kapsy, do batůžku...
a daruješ jí tu krásnou snůžku.
Ale tys neměl čas nebo bolela tě hlava
já už rok a půl jen na Tebe čekala
a nadějí na zlepšení pozbývat začala.

Když vyšlo slunce
a já pohlédla do tvých křišťálových očí
tam zrcadlilo se
plno jasných věcí
oddání, poznání i porozumění...
šlo jen o čehosi zrcadlení.

Svou malou panenku z porcelánu
nechals sedět v koutku
s vyhořelou svící vzpomínek a smutku.


Škoda,že šlo jen o čehosi zrcadlení...
Autor Surya, 05.05.2010
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: tukiy, Skalsky Pavel, Boudicca, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jde o zrcadleni falesnyho oddani, poznani a porozumeni? nebo spis zrcadelni porozumeni, ktery se tvari jako porozumeni, ale s porozumenim nema nic poslecnyho, protoze je to proste neco jinyho, neco hnusnyho...?

24.10.2010 21:41:00 | tukiy

"vodopádem tvých krásných slov
nechala se stáhnout
na samé dno světa vod." to je pekne...:)

24.10.2010 21:36:00 | tukiy

Moc hezky napsaná

05.05.2010 10:00:00 | Skalsky Pavel

Nesed v koutě panenko,tam nenajdou tě.

05.05.2010 09:30:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí