Život

Život

Anotace: Život?

na konci mé ulice pod světlíkem v zátiší
vkrádá se život ve vlastním stínu
oslepen bez citu s láskou co neslyší
pohrdá životem za vlastní víru

jak dětské oči toužící po lásce
vzpřímené ruce co chtějí ji mít
ve vlastním omylu cestami k oprátce
kde visí tvůj sen za který chtěls žít

cestami zdrásaná je duše Tvých omylů
jak padající hvězda za tvým snem
vždyť lidé jsou bez lásky skořápkou z papírů
vzpřímené k hvězdám jen životem

vždyť cesty nikam nevedou
a tys šel a šel jsi rád!
za život co jiní nesvedou
tak měj ho prosím.. aspoň trochu rád.
Autor SuperJoe, 05.05.2010
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Skalsky Pavel, Boudicca, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera!

05.05.2010 09:03:00 | CULIKATÁ

vždyť lidé jsou bez lásky skořápkou z papírů...ST.

05.05.2010 08:53:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí