Píše jeho srdce..

Píše jeho srdce..

Anotace: netřeba komentář...:-)

Nechci být ten kdo ublíží těm,
proplétám zmateně labyrintem stěn,
koukám se do nebe na cestu se ptám,
bože co s tou zkázou / krásou dělat mám

Cítím ta křídla co ke světlu mě nesou,
láska,cit,smutek,myšlenky se mi do sebe pletou,
však na zemi kotvu mám
mám se ptát srdce co dělat mám?

to světlo co dáváš mi,
dát můžeš jen ty,
ty jsi mé štěstí na téhle zemi

Nechci tě trápit,chci být jen s tebou,
netuším co srdce v nás co ještě svedou


Cítím jak křídla se skrze mě derou,
perutí co vsazené jsou tvou něhou,
nohy mé opouští to známou zem,
naplní se ten krásný sen

Odletět pryč a být jako pták,
být nade vším v prostoru krás,
letím pryč ze světů až do oblak,
kde mé místo je, místo pro nás

Já chci být duhou co překročí hory,
barevnou touhou co rány tvé zhojí..
.
Autor Lindule, 05.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Vanilková Ninja, ilona, enigman, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, taky se mi líbí, psal to člověk, který píše něco takového uplně poprvé:-) šikula:-)

05.05.2010 10:43:00 | Lindule

Moc pěkná,pěkně napsaná.

05.05.2010 10:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí