Týdenní

Týdenní

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Během jednoho týdne,

se můžeme sedmkrát zamilovat,

sedmkrát rozejit,

a můžeme sedmkrát zemřít.


Sedmkrát se opit,

sedmkrát v opilosti ranit,

sedmkrát vystřízlivět

a sedmkrát se omlouvat.


Je 9 765 301 způsobů

jak ukončit lásku

Romeo si vybral

ten nejodvážnější a nejobdivovanější

Tereza ten nejkrutější

bez citu.


Prý pro jedno kvítí

se slunce nerozsvítí,

a všechno krásný,

jednou končí.

Je to pravda?

To snad ne!
Autor Jan Václav Znojemský, 05.05.2010
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: aeshna, Sima, labuť, Maranatha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a zase začíná...

05.05.2010 17:26:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí