Sweet 18 :)

Sweet 18 :)

Anotace: Pár let stará, ale v té době přesně vystihující

Sbírka: Přání a blahopřání

Dnes je to 18 let,
co přišla jsi na tento svět!
Je rozdělený na kusy dva,
můžeš být čarodějka nebo mudla!

Tvůj osud byl vepsán do hvězd
a z tebe čarodějka jest!
Baví tě černá magie,
ale u lidí moc špatná je!

Proto ve svém chování neměj chyby,
kterými oplývá lososová Siby!
Určo je příbuzná s lososem z Prahy,
protože odečítá nám naše body!

Pořádného Čarohocha najít by chtělo,
aby se tvé srdce jen šťastně usmívalo!
Žádného nafoukance, mudlu, motáka či smažku,
to by totiž mohlo znamenat jen frašku!

V naše přátelství musíme mít velkou víru,
ať nedopadneme jak Zmijozel s Godrickem z Nebelvíru!
Byli to největší přátelé v kouzelnickém světě,
musíme při sobě držet v každé slotě!

Musíme obě udělat maturitu, tedy kouzelnické NKÚ,
abychom porazily hodně černokněžníků a draků!
Pak náš čekají přijímačky na VOŠ publicistiky?, tedy OVCE,
abychom mohly dělat zajímavých faktů lovce!

Budeme pořádat prázdninovou školu čar a kozel,
myslím, že o dětičky nebude nouze!
Tak ať se ti to všechno podaří
a tvůj úsměv, jak hvězdy na nebi zazáří!

Všechno nejlepší na tomto světě
ať dojdeš ke své cílové metě!!!
Autor Anches, 05.05.2010
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí