Zklamání

Zklamání

Anotace: Víte jak to bolí když pro přítele uděláte ckoliv a on během vteřiny všechno mezi vámi zničí??

Smáli se spolu jak pouliční blázni
a plakal -li jeden druhý stál mu oporou
navzájem pokždé krili si záda
a nikdy nestalo se že by na sebe neměli čas
-------------------------------------------

Najednou nevím co stalo se
pro pár slov
pro pravdu
ne křivdu
pro nevinou otázku
a hloupou odpověď
zbořil se náhle jejich svět.

Jeden sedí doma a truchlý pro přítele který ublížil
a druhý?
směje se mu za zády a neví co způsobil.

Kdysi mi moudrý blázen řekl
že přítel nikdy není přítelem
jen převlečenou loutkou
a pokud bude chtít ublížit
ublíží ví-li o vás vše.

má rada proto zní
že přítelem si je člověk sám
jen sobě slepě důvěřuj
raduj se směj a prověřuj

Za žádnou cenu neříkej nic
a pokud máš pocit že musíš to říct
vezmi si malé zrcadlo
a řekni mu jak vše dopadlo
nechej si svoje touhy a přání
pro nikoho tu nejsou k mání
nesvěřuj se už z žádnými sny
a nepočítej už z žádnými dny
že by snad někdy zase mohl někdo být tvojím přítelem
Autor Nefinečka, 05.05.2010
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Kubino 2, Vanilková Ninja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky nerozumím,jak se může smát za zády.to nemá s přátelstvím nic společného

05.05.2010 16:48:00 | Vanilková Ninja

Ale skuteční přátelé si musí věřit,potom by to nebylo opravdové přátelství-když zradí,potom nebyl opravdový kamarád.Mně by bylo moc smutno,kdybych nemohla nikomu věřit..:-)).

05.05.2010 15:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí