Chyby života.

Chyby života.

Anotace: bez nich to prostě nejde...

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

V životě můžeme toho hodně ztratit,
nikdy však nesmíme chtít to zpátky vrátit,
ztratili jsme vše,že chyby jsme dělali,
ty by se určitě,také nám vrátily.

Můžeme některé snažit se napravit,
v životě kupředu stále však musíme jít,
řeku téct opačně nikdo nedonutí,
nechtěj se v samotě dožíti stárnutí.

Když není na blízku,kdo by tě miloval,
pak asi člověče často jsi chyboval,
to ale důvodem nemůže přeci být,
aby jsi v lásce,nechtěl už s nikým žít.
Autor jozífek, 05.05.2010
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí